Caroline Frost

Du är varmt välkommen att höra av dig!

Lämna inte ut känslig information om dig i detta meddelande. Tack!

Ring, sms eller mejla gärna om du vill boka tid.
076 875 2685

Besöket tar 50-60 min och kostar 850kr.

Betala med kort eller swish

Öppettider
måndag-torsdag: 09.00- 18.00
fredag: 09.00-13.00
lördag/söndag: stängt
Det går bra att betala med swish/ kort.
Om avbokning sker mindre än 24 timmar före behandling utgår full avgift.

Adress

Caroline Frost
Sankt Paulsgatan 33B 
118 48 Stockholm

Hitta hit

Personuppgiftspolicy
Som du säkert vet så trädde EU:s dataskyddsförordning (GDPR) i kraft den 25 maj 2018. Syftet med förordningen var att skapa enhetliga dataskyddsregler inom EU. Den ställer högre krav på oss som näringsidkare där vårt ansvar förtydligas och där den enskildes rättigheter stärks vad gäller den personliga integriteten.

Varför behöver jag dina personuppgifter?
Jag ber mina patienter om personuppgifter såsom namn, adress, telefon, personnummer och e-post-adress. Dessa uppgifter lagras i datasystem och är väldigt viktiga för mig, då jag behöver uppgifterna för behandlingsjournaler och i samband med att jag skall skicka dig en bokningsbekräftelse, faktura, eller annan information.

Hur tillmötesgår jag dina rättigheter?
Det är viktigt för mig i min verksamhet att du känner dig trygg med hur jag hanterar dina personuppgifter. Därför är jag öppen med hur jag samlar in och behandlar av den data som sparas hos mig.

Uppgifterna lagras i datasystem som är skyddat enligt de förordningar som finns och finns tillgängligt endast för mig. Som registrerad kan du när som helst få tillgång till personuppgifterna och kan alltid välja bort kommunikation och e-post-utskick genom att kontakta mig.